Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

1η Συνέλευση της Συντονιστικής ομάδας του Μπουτσουνιού


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σπίτι του Πέτρου, η πρώτη συνάντηση της συντονιστικής ομάδας του Μπουτσουνιού.  Μετά από τα τυπικά (καφέ, κρασί, μηλόπιτα κλπ) τέθηκαν τα εξής θέματα προς συζήτηση:

 
Βελτιωμένο κείμενο για τον αγρό προς επικύρωση - Αναβλήθηκε για επόμενη συνέλευση
Τι θα κάνουμε την Πρωτοχρονιά.
Είχε πέσει η ιδέα να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αρχή έστω και πρόχειρα (δηλαδή χωρίς online καταγραφή στο σύστημα) στο θέμα των συναλλαγών με τα Μπουτσούνια.
Αποφασίστηκε λοιπόν, να γίνει αυτό, την Πρωτοχρονιά, για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά όσο πιο δυναμικά γίνεται οργανώνοντας μεταξύ μας και με όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, συναλλαγές με Μπουτσούνια. Αρχικά η υποβολή των αγγελιών θα γίνεται σε εδική σελίδα του blog της ομάδας (boutsouni.blogspot.com/αγγελίες)  σε μορφή σχόλιου η με αποστολή e-mail στο lskerkyras@yahoo.gr  ενώ η καταγραφή των συναλλαγών θα γίνεται με ενημέρωση στη συντονιστική ομάδα. Μόλις το online σύστημα καταγραφής είναι ενεργό οι συναλλαγές θα μεταφερθούν εκεί.
Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια τριπλότυπη φόρμα συναλλαγών η "απόδειξη" για την καταγραφή των συναλλαγών. Συζητήθηκε η με κάποια μορφή "επικύρωση" των αποδείξων αυτών με κάποια σφραγίδα και αναφέρθηκε το θέμα δημιουργίας κάποιου logo η εμβλήματος για το Μπουτσούνι. Αναβλήθηκε για επόμενη συνέλευση η περαιτέρω διαβούλετση επί του θέματος

Αποφασίστηκε να ανακοινωθεί το event αυτό μέσω του blog και του facebook.
Τέθηκε επίσης η ιδέα το event αυτό να γινόταν σε συγκεκριμενο χώρο, παρουσία των μελών, ως ένα πιο οργανωμένο "παζάρι" ανταλλαγών, αλλά θεωρήθηκε ότι δεν υπήρχε χρόνος για να διοργανωθεί σωστά και έγκαιρα. Η ιδέα όμως άρεσε και σίγουρα θα ξανασυζητηθεί.

Άλλες ιδέες που δεν πρόλαβαν να συζητηθούν:
Πότε θα έχουμε νέα για το site, πλάτφορμα
Λίστα επαγγελμάτων και ειδικοτήτων
Εύρεση επαγγελματιών που θέλουν να συμμετέχουν στο Μπουτσούνι, διεύρυνση δικτύου και παρεχομένων δυνατοτήτων για συναλλαγές.

Αυτά προς το παρόν.
Παρακαλείστε όσοι θέλετε να συμμετέχετε στην όλη διαδικασία να αφήνετε κάποιο σχόλιο στο blog. Το Μπουτσούνι χρειάζετε τις ιδέες σας, τις απαντήσεις σας και τα εποικοδομητικά σας σχόλια.

ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ -"Συγγνώμη δεν έχω ψιλά"
Σου δίνω λίγο γουρουνάκι αν μου δώσεις λίγο από τη γιαγιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου