Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ - 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2011



Η συντονιστική επιτροπή στη συνεδρίαση αυτή περιορίστηκε στην οργάνωση των εργασιών που πρέπει να γίνουν στο χωράφι μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες.

  1. Να σκαφτεί το τελευταίο κομμάτι (αυτή τη φορά με τσαπί μια και δεν θα έχουμε το τρακτεράκι της Ξένιας) κα να μπει το 5ο πλέγμα.
  2. Να μπει δίχτυ ελιάς πάνω από το πλέγμα,  ώστε να εμποδίζει τα πουλιά να πλησιάσουν τα φυτά. Ο Κώστας πρότεινε αθερινόδιχτο. Το θεωρήσαμε καλή ιδέα γιατί δεν θα  δημιουργεί ίσκιο στα φυτά.
  3. Να μαζευτούν λιόφυλλα και κλαδιά για να φτιάξουμε χούμο. Για τον ίδιο σκοπό θα φέρουμε στο χωράφι και φύκια (10 σακούλες σκουπιδιών ή σακιά.).
  4. Το πότισμα για αυτή την εβδομάδα το αναλαμβάνει ο κυρ Γιώργης.
  5. Να αγοράσουμε κοκκάρι κρεμμυδάκι (άσπρο και κόκκινο) – Ελένη, κυρ. Αντρέας.
  6. Να βρούμε και να φυτέψουμε σκόρδα κερκυραϊκά, καρότα (κυρ. Αντρέας), μαϊντανό και ρόκα.

Αποφασίστηκε ότι αυτό το σαββατοκύριακο θα πάνε δύο ομάδες στο χωράφι :

Α) Το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα θα σκάψει, θα ξεβοτανίσει και θα στήσει το πλέγμα (Σπύρος , Κώστας, Ράνια, Χρήστος, κυρ. Αντρέας ) στις 5 μ.μ.

Β) Την Κυριακή το μεσημέρι η ομάδα θα σκάψει το αυλάκι για τα νερά, θα φυτέψει, θα μαζέψει κλαδιά και λιόφυλλα, θα ποτίσει και θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να φτιαχτεί χούμο. (Δαλιδά, Ελένη, Μαίρη, κυρ Γιώργης, Αναστασία, Ξένια, κυρ. Αντρέας) στις 1 μ.μ.


Επόμενη συνεδρίαση της συντονιστικής ομάδας την Τρίτη 4 Οκτώβρη 2011 στις 20.30 στο μαγαζάκι του κυρ Αντρέα στο Μαντούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου